Pozovite nas:
011.630.34.42
Pronađi artikal

OPŠTA PRAVILA

Podrska kupcima
Podrska kupcima se zasniva na stručnoj pomoći naših arhitekata koji že za vas pronaći najbolja i najekonomičnija rešenja. Dizajn i funkcionalnost može biti uskladjena sa kupovnim mogućnostima. Poznavajući asortiman u tehničkom smislu, često je sa potrebama kupca moguće uskladiti i mnoga druga rešenja koja pružaju i više nego što je kupac očekivao. Cilj nam je da dobijete najbolje i da u tome uživa cela porodica.

Kvalitet
Asortiman iz naše ponude je smišljeno uklopljen kako bi kupac na jednom mestu dobio kompletnu uslugu. Poseban akcenat u izboru dobavljača je stavljen na kvalitet proizvoda i naravno, njegov dizajn. Proizvodni pogoni sa kojima sarađujemo imaju visok stepen kontrole kvaliteta od idejnog projekta do krajnjeg proizvoda, a možemo istaći i izuzetnu pažnju u čuvanju životne sredine.

Naši kupci, kupujući bilo koji proizvod, osim savremenog dizajna dobijaju sertifikovan kvalitet koji će se pokazati u ekspoataciji - u održavanju, trajnosti, funkcionalnosti.

Poštovali smo želje i potrebe naših kupaca kreirajući dobar odnos cene i dobijenih karakteristika proizvoda koje Vam nudimo.

Preporučujemo vam da pre krajnje odluke posetite naš prodajni salon i obavite konsultaciju sa arhitektama. Tako ćete se uveriti u potencijal koji vam naš prodajni asortiman obezbeđuje.

O nama
IDEAL KERAMIKA DOO je firma koja već više godina prezentuje proizvodne programe svetski priznatih i domaćih proizvođača iz oblasti enterijera i eksterijera, sa posebnim akcentom na podne i zidne obloge, sanitarnu opremu i ostale prateće elemente za kupatila.
Direktna saradnja sa brendovima MARAZZI, RAGNO, HATRIA, HANSGROHE, HUPPE, HENKEL, KOLPA SANGENESIS, IDEAL STANDARD, VIDIMA, KEROS, CERDIZA, PARADIZ, kao i sa domaćim proizvođačima KERAMIKA KANJIŽA, POLET, ZORKA KERAMIKA, ROSAN, DRVOSTIL i distribucija njihove robe kroz veleprodajnu i maloprodajnu mrežu čini nas konkurentnim na domaćem tržištu.

Pored prodaje, orijentacija firme se zasniva na saradnji sa arhitektima i i njihovom upoznavanju sa novim tehnologijama. Ono što nas izdvaja je podrška i servis klijentima, arhitektima, investitorima i izvođačima u davanju rešenja pri projektovanju u funkcionalnom, vizuelnom i arhitektonskom smislu. U tom cilju, IDEALKERAMIKA salon u Beogradu, je projektovan tako da što bolje dočara realnost kupatila i svih ostalih prostornih funkcija i pomogne pri izboru najboljeg rešenja.

Našim kupcima obezbeđujemo besplatan prevoz robe na adresu.

Način plaćanja
Mogući načini plaćanja: gotovinski, karticama, odlozeno čekovima gradjana na 3 meseca

Načini isporuke
Dostavu kupljene robe vršino na željenu adresu kupca.
Briga o transportu od pakovanja do Vaše lokacije je naša.
Za iznose preko 20,000 na teritoriji Beograda do 20 km od mesta prodaje.

Reklamacije
Svako oštećenje, nedostajanje delova i eventualnu neispravnost nekog proizvoda koji je kupljen od idealkeramika.co.rs koje kupac primeti po prijemu robe OBAVEZAN je da prijavi u roku od 24h OD PRIJEMA ROBE praćeno fotografijama oštećenja proizvoda putem e-maila office@idealkeramika.co.rs čime mi kao prodavac pokrećemo proces reklamacije.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I PRIKUPLJANJU LIČNIH PODATAKA KORISNIKA I NJIHOVOM KORIŠĆENJU „Ideal keramika“/idealkeramika.co.rs obavezuje se da će čuvati privatnost svih kupaca. „Ideal keramika“/idealkeramika.co.rs prikuplja samo neophodne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i radi pružanja kvalitetne usluge. Podaci o kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u „Ideal keramika“/idealkeramika.co.rs (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. „Ideal keramika“/idealkeramika.co.rs ne prodaje i ne iznajmljuje lične podatke trećim licima. Sajt idealkeramika.co.rs prikuplja sledeće podatke o korisniku sajta: Ime i prezime primaoca pošiljke, ulicu i broj za isporuku pošiljke, mesto za isporuku pošiljke, telefon primaoca i e-mail primaoca. Korisnik usluga sajta idealkeramika.co.rs, može zahtevati brisanje svoje kolekcije podataka iz evidencije sajta na mail office@idealkeramika.co.rsIdealkeramika zadržava pravo izmena podataka na stranicama sajta. Prikazani podaci su samo informativnog karaktera i ne moraju uvek da se u potpunosti slažu sa realnim podacima. Cene na sajtu su informativnog karaktera i moguće je da, uz naš trud da pružimo što precizniju informaciju, postoje određena odrsupanja od realnih cena.
Internet katalog Ideal keramike predstavlja proizvode koje imamo u našoj prodavnici. Iz kataloga možete odabrati proizvode, a mi ćemo vam ih poslati na adresu koju želite. Internet katalog predstavlja asortiman iz naše maloprodaje, a vaš izbor preko sajta se upućuje u prodavnicu koja će u najkraćem roku pogledati listu odabranih artikala i konsultovati vas za dalje korake ukoliko ih želite kupiti.OPŠTA PRAVILA
GDPR | O NAMA