NOVO U PONUDI
KERAMIČKE PLOČICE
STAKLENI MOZAICI
SANITARIJE
BATERIJE
KADE I KABINE
HIDROMASAŽNE KADE I KABINE
KUPATILSKI NAMEŠTAJ
GALANTERIJA
VODOKOTLIĆI
BOJLERI
CERESIT
WC DASKE
SIFONI I TUŠ KANALICE

REFERENCE
  POČETNA
 
 
 
Hotel Vanilla Rooms
Hotel Vanilla Rooms se nalazi u Vranicu (1km od Meljaka) u blizini Ibarske magistrale

Podovi restorana i holova oblozeni su poliranim granitnim plocicama dimenzija 60x60 cmZidovi i podovi muskih i zenskih toaleta su uradjeni sa plocicama KEROS i MARAZZI, ugradjena je sanitarija Vidima i Ideal Standard,armature su Hansgrohe, a galanterija je Rosan.Stepenista su oblozena granitnim plocama marke Marazzi

Hansgrohe je renomirani nemački proizvođač slavina, tuševa i svih tipova baterija. Hansgrohe slavine i drugi proizvodi namenjeni su pre svega za dom, ali i za profesionalnu upotrebu u restoranskim kuhinjama, sportskim i ugostiteljskim objektima. I pored veoma oštre konkurencije, Hansgrohe kuhinjske slavine i Hansgrohe slavine za umivaonik su prvi izbor mnogih kupaca u zapadnoj Evropi i SAD, jer je reč o brendu koji odlikuje visok kvalitet i dobre cene. Proizvodi nemačke kompanije sve su pristutniji i u istočnoj Evropi, posebno Hansgorhe slavine za kupatilo, čija cena nije značajno viša od slavina drugih proizvođača. Iako su Hansgrohe slavine najpoznatiji proizvod ovog brenda, segment u kome je kompanija apsolutni lider su tuševi i slavine za tuševe. Hansgrohe ugradni tuševi i Hansgrohe usponski tuševi su best-buy proizvodi visoke klase. Osnovna ponuda čini tuš slavine, slavine za kadu, tuš ruže i tuš ručice izuzetnog dizajna i kvaliteta, dok premium ponuda obuhvata termostatske tuševe, tuševe koji se kontrolišu tasterima i druge visokotehnološke proizvode.Huppe se zalaže za ideju savršenog tuš prostora - mesto predaha koje je daleko od gužve svakodnevnog života, gde se prikuplja nova energija i osvežava duh i telo. Ime HUPPE se već odavno vezuje za kvalitet i funkcionalnost. Kao prvi proizvođač pregrada za tuševe u Nemačkoj 60-ih godina prošlog veka, obezbedio je čvrsto i sigurno mesto u svetu savremenog dizajna, materijala i funkcionalnosti. Jedan od najvažnijih ciljeva jeste da se svaka želja kupca mora ispuniti i da svaki proizvod može da postane unikat. Kad je reč o pregradama za tuševe reč je o konstrukcijama koje se odlikuju značajnom dugovečnošću.Pozzi-Ginori predstavlja istoriju italijanske umetnosti i dizajna u proizvodnji kupatilske keramike. Njeni počeci datiraju od 1735, kada Markuis Carlo Ginori prvi u Evropi počninje proizvodnju sjajne objektata od keramike koje su nekada nazivali "belo zlato." Njegova Doccia Fabrika severozapadno od Firence je ubrzo postala jedna od najvećih u Evropi. Tokom vremena, Ginori se spaja sa drugim keramičkih proizvođačima, koji su se postepeno pojavili u Italiji: prvo, je bio Giulio Ričard, onda Laveno italijanska keramička kompanija, i na kraju Pozzi. Svaki proizvođač je počeo samostalno, a zatim spajanjem sa drugima, su uspostavili prekretnice u italijanskoj tehnologiji i ekspertizi u dizajnu i izradi kupatilskih keramičkih proizvoda. Nakon ulaska u Sanitec grupu 1994. godine, Pozzi- ginori je nastavio ovu veliku tradiciju sa svojim nepromenljivim, stalnim kapacitetom za inovacije. Od 2015. godine, Poci-ginori je deo Geberit grupe. Pozzi-Ginori kompanija ne proizvodi samo keramički proizvodi, već i nameštaj.Ime kompanije Geberit vezuje se za dokazani know-how u oblasti sanitarne tehnike, ali i za inovacije koje kupatilo čine lepšim, udobnijim i bezbednijim. Neka vas naše ideje inspirišu za opremanje modernih, komfornih i lepo dizajniranih kupatila.
Skladan spoj vanvremenskog dizajna i vrhunske funkcionalnosti stvara izuzetna rešenja za korisnike koji traže nešto posebno.
Težimo inovativnom dizajnu i dobrom kvalitetu čime inspirišemo ljude širom sveta.
Primenjujući naš know-how i sa gotovo 150 godina iskustva u oblasti sanitane tehnike uvek pazimo na to da naši proizvodi ne budu samo vizuelno dopadljivi, već da našim korisnicima učine život lakšim i udobnijim.
lzrađeni od visokokvalitetnih i trajnih materijala, Geberit proizvodi su savršen spoj elegantnog dizajna i vrhunske funkcionalnosti. Budući da se lako čiste,jednostavno koriste i pružaju maksimalnu udobnost, oni pružaju neograničene mogućnosti. Upravo na to mislimo kada kažemo da Design meets Function.


O nama Trasport Podrska kupcima Kvalitet Kontakt

Bul JNA 144b, Beograd-Jajinci 011/630-34-42 060/102-85-10 011/382-03-86 faks 011/382-04-96 ideal2@idealkeramika.co.rs
  Арсенин:дигиталнодоба.срб